AcasăAsunciónSora primei doamne a Paraguayului si familia ei, printre persoanele disparute in...

Sora primei doamne a Paraguayului si familia ei, printre persoanele disparute in urma prabusirii blocului din Surfside

-

O persoana a murit si aproape o suta sunt cautate dupa ce o cladire rezidentiala din orasul Surfside, in apropiere de Miami, s-a prabusit in noaptea de miercuri spre joi, a declarat seful politiei din comitatul Miami-Dade (Florida), Freddy Ramirez, ceea ce ridica temeri privind un numar mai mare de morti, relateaza AFP.

Printre cei disparuti se numara numerosi cetateni din tari din America Latina, intre care noua argentinieni, trei uruguayeni si sase paraguayeni. Sora primei doamne a Paraguayului, Silvana Lopez Moreira, si familia acesteia se numara printre ei, a confirmat ministrul paraguayan de externe, Euclides Acevedo.

Cautarile ar putea dura „cel putin o saptamana”, a estimat Andrew Hyatt, un oficial din Surfside, intr-o conferinta de presa.

Cladirea de 12 etaje, parte din Complexul Champlain Towers South din Surfside, s-a prabusit in jurul orei locale 1:30 (5:30 GMT), degajand un nor mare de praf, potrivit martorilor. Au fost afectate aproximativ 55 de apartamente, a declarat Ray Jadallah, adjunctul sefului serviciilor de urgenta din comitatul Miami Dade, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, adaugand ca 35 de persoane au fost evacuate din cladire, inclusiv unele din partea prabusita.

mai mult la  /ziare.com/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston,...

Cel putin 22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston, Maine! Atacatorul este inca in libertate, cautat de fortele speciale… Peste 22...